Review: Det nye Workzone er ESDH direkte i Office-pakken

Workzone – ESDH der inddrager Office til effektiv journalisering 

ProLearning underviser i Workzone produktsuiten. Workzone er udviklet af Scanjour, der i 2014 blev en del af KMD. Med Workzone er der sket en stor udvikling indenfor ESDH. Overordnet har målsætningen været det skal være simpelt for den daglige bruger at få journalisteret sine dokumenter på den rigtige sag.

Løsningen har blandt andet været at få Workzones funktioner indlejret i Office-programmerne. Microsoft Outlook har fået en helt central rolle i ESDH, hvor du som bruger i dag kan få et direkte overblik over sager og dokumenter i Workzone. Samtidigt kan du arkivere mail og skrive besvarelser alt imens systemet hjælper dig med at journalisere på den rigtige sag.

Vores undervisning i Workzone består blandt andet af en e-læringspakke, hvor der bliver vist eksempler i form af interaktive film, hvori du samtidig får forklaret funktionerne. E-læring er tænkt som et supplement til tilstedeværelsesundervisning i vores Blended Learning koncept.

I den interaktive film nedenunder, får du en smagsprøve på vores e-læring, hvor du ser, hvordan sags- og dokumentlister vises i Outlook.