Certificering – vis dit værd!

Er du certificeret i Microsoft Office?

De fleste af os, der sidder foran en computer arbejder dagligt i et af Microsoft Office programmerne – Word, Excel, Outlook eller PowerPoint. Det gælder både derhjemme og på jobbet.

Måden vi tænker om, hvor godt vi mestrer Office gør vi ud fra om vi ser os selv som almindelig bruger eller superbruger. I jobsituationer er det imidlertid ikke nok at du mener, at det er du ferm til. Du kan sagtens komme ud for, at du skal dokumentere det! Med et Microsoft Office certifikat får du på gennem en officielt test et bevis på dine kompetencer.

Måske tænker du, at du har fast arbejde, og at du ikke kan bruge et certifikat til noget. I øvrigt tager det tid og koster penge – og derfor kan det være svært at overtale din chef til at godkende dit ønske om et certifikat.

Et certifikat dokumenterer dit værd

En certificeringer er dokumentation på, at du holder dine færdigheder og viden opdateret.

Du er måske ikke i den situation at du skal skifte job foreløbig. Men certificeringer dokumenterer, at dine kompetencer er relevante og de er også vejen til bedre løn.

Ifølge 2013 udgaven af Microsoft Certification Program Satisfaction Study,viser det sig derudover at 91% af de ansættende ledere anser certificeringer for at være en væsentlig del af ansættelseskriterierne.

Certificering hvorfor