Adobe Captivate Basis

Adobe Captivate Basis


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/prolearning.dk/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 574

På markedet for software til produktion af e-learning er der flere store spillere, men én står som den klart markedsledende: Adobe Captivate.

I starten af kurset får du en hurtig rundtur i e-læringsuniverset mange afkroge, som giver dig indblik i, hvad du med fordel kan gøre dig af overvejelser om fx, strategi, økonomi, kompetencer, læringsmål, når du skal i gang med at udvikle e-læring.

Vores kursus er bygget op omkring en gennemgående case, hvor et fiktivt e-læringskursus bliver udviklet fra A til Z. Casen lader dig arbejde med forskellige typer e-læringsobjekter: Så som billeder, videofilm, lyd og quizzer. Derudover kommer du til at beskæftige dig med opsætning af læringsforløb, som bidrager til at skabe oplevelsen af et rigtigt kursus, hvor brugeren kan interagere og tilegne sig nyttig viden.

For at gøre e-læringskurset til et guidet forløb, får du et øvelseskompendium, som du med fordel kan bruge efter kurset. Dagen rundes af med, at du skal publicere dit e-læringskursus til den mest anvendte e-læringsstandard, kaldet SCORM, så dit kursus kan afvikles uanset hvor du befinder dig.

Ud over et solidt indblik i Adobe Captivates funktionaliteter, vil du også få en indføring i nogle af de mange begreber og standarder, som eksisterer i e-læringsuniverset. Undervejs i kurset kigger vi på og anvender fx SCORM, LMS, SWF, FMR og HTML5.

Du kommer godt i gang med at producere e-læringskurser med Adobe Captivate og du når omkring følgende emner:

  • Introduktion til e-læringsbegreber
  • Gennemgang af brugerfladen
  • Master Slide
  • Timeline og objektegenskaber
  • Menuer
  • Indsætning af billeder og videoer
  • Lyd og voice-over
  • Quiz (multiple choice, True/False, klikbokse)
  • Eksport til LMS (SCORM) og web

OBS! Kurset gennemføres ved minimum tre deltagere.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/prolearning.dk/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 574
For hvem: For medarbejdere der skal producere til e-læringskurser eller deltage i e-læringsprojekter.
Varighed: 1 dag (08:30-16:00).
Kursustype: Der er tale om et hands on kursus, hvor du i Adobe Captivate arbejder med en fiktiv case. Det giver en indsigt i, hvad det kræver at arbejde med Adobe Captivate. Ikke mindst står du med et færdiglavet e-læringskursus, som du kan bruge til inspiration i dit videre arbejde med e-læring.

I kurset gør vi brug af et kompendium med både øvelser og opgaver, og som ydermere kan bruges som opslagsværk efter kurset.

Kursets mål: At blive i stand til at udvikle simple e-learning kurser i Adobe Captivate.
Forplejning: Der er fuld forplejning på kurset.

Spørgsmål til kurset?

Send en mail til: kontakt@prolearning.dk
Ring til os på tlf.: 87 45 67 13

Andre e-læringskurser

e-læringskursus
captivate basis

Vores lokation

Aarhus

Hasselager Centervej 23, 8260 Viby J

Har du lyst til at starte et projekt op sammen med os?