Tønder Kommune

  • Tønder Kommune e-lærimg
  • Tønder Kommune introduktion til nye medarbejdere

Om dette projekt

Hvert år får Tønder Kommune mellem 200 og 300 nye medarbejdere. Med e-learning kurset: ”Introduktion til nye medarbejdere” er der skabt en måde, hvorpå nye medarbejdere bliver klædt på til at arbejde i kommunen fra dag 1 og samtidig sparer kommunen tid og penge.

Opgave:
Tønder kommune vil omsætte deres introduktionsprogram til nye medarbejdere til e-learning kursus medarbejderen kan gennemføre allerede deres første dag på job. Det tidligere introduktionsprogram afholdes 1 gang om måneden og har en varighed på 3 timer.

Løsning:
I tæt samarbejde med Tønder Kommune har vi udviklet et e-learning forløb der sikrer, at medarbejderen får en god introduktion til arbejdspladsen og skaber en personlig relation til organisationen fra første dag.
På 20 minutter kommer kursisten igennem introduktionsprogrammet og kan se udvalgte dele gentagne gange. Kursisten møder kommunaldirektøren, nye kolleger, får fortalt om organiseringen i organisationen og oplever værdierne der arbejdes efter. Kurset afsluttes med en quiz, der afprøver kursistens viden om kommunen.

Kunde

Tønder Kommune

Sektor

Offentlig

Service

Konsultation, e-læring, video, desktop recordings, speak, specialdesignet avatar, spil og quizzer

Kategori
E-læring