4 tips til at få Adobe Captivate til at køre gnidningsfrit

1. Kør programmet som administrator

Når du starter programmet Adobe Captivate er det vigtigt at du kører programmet som adminstrator.

Det skal du gøre, for at få alle rettigheder i programmet. Ellers kan du få udfordringer, blandet andet med at få simulationer til at fungere, og til at få mulighed for at bruge flere skærme på en gang.

2. Kør programmet som administrator permanent

Du kan også ændre indstillingerne permanent, så du hver gang du åbner programmet, automatisk kører det som adminstrator.

3. Clear Cache

Ved at tømme cache mappen, får du dit Adobe Captivate til at præstere bedre, fordi du reducerer diskpladsen. Ved at tømme denne ekstra disk vil Captivate præstere bedre, og simple handlinger så som at åbne og gemme filer, kan ske blive hurtigere.

4. Brug aldrig Æ, Ø eller Å

Når du navngiver importeret grafik, på sidernes navn eller projektets titel, er det meget vigtigt, at du aldrig bruger bogstaverne Æ, Ø, Å eller specialtegn så som punktum. Programmet kan ellers opføre sig uhensigtsmæssoigt, og i værste tilfælde kan e-læringen ikke afvikles.