AFSPIL DIT E-LÆRING PÅ EN E-LÆRINGSPLATFORM OG REGISTRER RESULTATER

Hvad betyder e-læringsplatform? Når vi taler om e-læring, bliver det ofte bare opfattet som et link man kan klikke på, hvorefter e-læringen starter i ens browser.

Det er dog desværre ikke helt så enkelt og så alligevel: Du får her et par begreber og værktøjer, der er gode at kende til i forhold til hvordan e-læringen bliver afspillet.

SCORM

Når e-læring er færdigtudviklet skal det pakkes til en standard, der hedder SCORM (Sharable Content Object Reference Model). Det er en international standard, der sikrer at e-læringen opmagasinerer data når brugeren går i gang.

LMS-Platform

Når e-læring er færdigproduceret, bliver det det eksporteret til en SCORM-pakke. For at kunne afspille SCORM-pakken, skal det lægges ind/uploades i et Learning Management System, forkortet LMS. Her kan man registrere hvem, der har gennemført og om kursisterne har bestået eller ikke bestået en test.

LMS er med andre ord en afspiller, der samtidigt kan registrere brugerens handlinger med selve e-læringsindholdet.

plan2learn – en LMS-Platform

Vores søsterselskab Plan2learn er et kursusadministrationsystem og en LMS-platform i ét.

Vi har et  tæt samarbejde med Plan2learn. Og anvender du deres e-læringsmodul, så sikrer vi, at du får e-læring opsat så det er klar til brug.

Plan2Learn

BOOK OS TIL EN WORKSHOP

Kom på rette spor allerede før du starter med at planlægge dit e-læring. Vi finde sammen den rette vej til at opnå det resultat du ønsker.

Bestil en af vores konsulenter til at rådgive dig til netop dit projekt.

Har du lyst til at starte et projekt op sammen med os?