Kom godt i gang med e-læring i samarbejde med ProLearning

E-læring kan tage sig ud på mange forskellige måder, alt efter formål.
På siden her, kan du læse vores råd til at komme godt fra start.

DIN GUIDE TIL AT FÅ SUCCES MED E-LÆRING

Når du skal i gang med at producere e-læring, er det altafgørende, at du gør dig de rigtige overvejelser fra begyndelsen. På den måde sikrer du, at e-læringen bliver en succes.

Du får her en skabelon, der sikrer at du får reflekteret over relevante emner fra start. Med det rigtige afsæt undgår du forhåbentligt at skulle lave store ændringer, når først udviklingen er gået i gang.

1. IDENTIFICER MÅLET MED E-LÆRINGEN
Start med at undersøge kompetencegappet og identificer læringsmål. Lad dette være styrende for udviklingen af din e-læring
2. BESKRIV MÅLGRUPPEN
Hvem skal modtage læring? Lav en karakteristika for din målgruppe og find deres motivation for at lære om emnet i e-læringen.
3. OPSTIL HOVEDBUDSKABER
Når du ved hvad læringsmålet med din e-læring skal være, så lav en brainstorm på de emner, du mener er vigtige. Slet de emner der er NICE TO HAVE og behold de emner der er NEED TO HAVE.
4. E-LÆRING ELLER BLENDEND LEARNING
Vurder, hvordan målgruppen bedst modtager dine budskaber. Er det alene via e-læring, eller er der behov for workshop, kurser, eller andre tiltag for at opnå den mest optimale læring.
5. KOMMUNIKÉR KORT OG PRÆCIST
Hold din kommunikation præcis og forholdsvis kort, da der ellers er risiko for at modtager mister motivationen.
6. KEND DIT BUDGET
Før du går i gang med at producere, eller får nogen til at producere for dig, skal projektet godkendes af relevante ledere, og du skal kende dit budget.
7. FIND EKSISTERENDE MATERIALE
Har du allerede materiale såsom tekst, billeder, videoer eller lignende, der dækker hele eller dele af emnet, er det en god ide at finde det frem tidligt i forløbet. Skal der produceres nyt materiale skal dette identificeres fra starten.
8. FORMIDLINGSFORMER TILPASSET FORSKELLIGE LÆRINGSSTILE
Når du kender dine budskaber, din målgruppe og dit budget, skal du vurdere hvordan du bedst motiverer og fastholder din målgruppe. Husk at alle lærer forskelligt, så det er en god ide at din e-læring er afvekslende og dermed tilpasset forskellige læringsstile.

BOOK EN WORKSHOP OG KOM GODT I GANG

Skal du i gang, eller er du begyndt at producere e-læring?
Har du brug for sparring og værktøjer til at komme videre – så book
en workshop og lad os hjælpe dig med at få dit projekt på rette kurs.

BESTIL EN SPECIALPRODUCERET SKABELON

Ved at købe en Adobe Captivate skabelon til at producere e-læring i, får du en ramme, hvor blandt andet farver, fonte, logo, design og knapper er tilpasset din organisations designguide.

Har du lyst til at starte et projekt op sammen med os?

Vil du høre mere om dine muligheder?