Kom godt i gang med e-læring i samarbejde med ProLearning

E-læring kan tage sig ud på mange forskellige måder, alt efter formål.
På siden her, kan du læse vores råd til at komme godt fra start.

DIN GUIDE TIL AT FÅ SUCCES MED E-LÆRING

Når du skal i gang med at producere e-læring, er det altafgørende, du gør dig de rigtige overvejelser fra begyndelsen. På den måde sikrer du, at e-læringen bliver en succes.

Du får her et gratis dokument, der sikrer, at du får reflekteret over relevante emner fra start. Med det rigtige afsæt undgår du forhåbentligt at skulle lave store ændringer, når først udviklingen er gået i gang.

1. IDENTIFICER MÅLET MED E-LÆRINGEN
Start med at undersøge hvad kompetencegappet er og identificer læringsmål og lad dem være styrende for udviklingen af dit e-læring
2. BESKRIV MÅLGRUPPEN
Hvem skal modtage læring? Lav en karakteristika for din målgruppe og finde deres motivation for at lære om det emne e-læringen skal behandle.
3. OPSTIL HOVEDBUDSKABER
Når du ved hvad læringsmålet med din e-læring skal være, så lave en brainstorming på alle de emner du mener er vigtige. Streg de emner du skarpt vurderer er NICE TO HAVE og behold de emner der er NEED TO HAVE.
4. BLENDEND LEARNING ELLER STAND ALONE
Vuder hvordan målgruppen bedst modtager dine budskaber. Via e-læring alene eller om der er behov for workshop, kurser eller andre tiltag for at opnår den mest optimale læring.
5. KOMMUNIKER KORT OG PRÆCIST
Hold din information præcis og forholdsvis kort, da der ellers er risiko for at modtager mister motivationen.
6. KEND DIT BUDGET
Før du kan gå i gang med at producere, eller får nogen til at producere det for dig, er det væsentligt at du får projektet godkendt af relevante ledere, og du ved hvilket budget du realiserer dit projekt med.
7. FIND EKSISTERENDE MATERIALE
Har du allerede materiale såsom tekst, billeder, videoer eller lignende, der dækker hele eller dele af de budskaber der skal behandles, er det en god ide at finde det frem tidligt i forløbet. Skal der produceres nyt materiale skal dette sættes i system identificeres.
8. FORMIDLINGSFORMER TILPASSET FORSKELLIGE LÆRINGSSTILE
Når du kender dine budskaber, din målgruppe og dit budget, skal du vurdere hvordan du bedst motiverer og fastholder din målgruppe. Husk at alle lære forskelligt, så det er en god ide at din e-læring er afvekslende og dermed tilpasset forskellige læringsstile.

BOOK EN WORKSHOP OG KOM GODT I GANG

Skal du i gang eller er begyndt med at lave e-læring,
men sidder fast i junglen på grund af alt for mange mulige retninger, så book en workshop og lad os hjælpe dig med at få sat dit projekt på rette kurs.

Bestil en specialproduceret skabelon

Ved at købe en specialproduceret Captivate Skabelon til at producere e-læring i, får du en ramme, hvor blandt andet farver, fonte, logo, design og knapper er tilpasset, så det passer til lige præcis din e-læring.

Har du lyst til at starte et projekt op sammen med os?