Skab sammenhængende e-læring med brug af specialproduceret skabelon

Vil du gerne have en specialproduceret Captivate Skabelon til at producere din e-læring i?

Når du producerer e-læring ved brug af en skabelon, sikrer du at e-læringen bliver mere sammenhængende. Ved at købe en specialproduceret Captivate Skabelon til at producere e-læring i, får du en ramme, hvor blandt andet farver, fonte, logo, design og knapper er tilpasset, så det passer til lige præcis din e-læring. Du har selv indflydelse på, hvordan layoutet skal være og hvilke funktioner e-læringen skal indeholde. Du kan for eksempel vælge, at der skal være en quiz med tilhørende mulighed for at se quiz resultat. Der er et utal af muligheder.

Hvordan får jeg det så?

Efter du har været på Adobe Captivate kursus hos os, er du fuldt rustet til at kunne videreudvikle e-læringen selv, ud fra de rammer som den specialtilpassede e-læringsskabelon giver dig. Når du kombinerer deltagelse ved Adobe Captivate kursus og køb af specialtilpasset skabelon til videre udvikling af din e-læring, opnår du en rabat på 3000 kr. Du får nemlig kursus deltagelsen gratis, når du investerer i en skabelon.

Pris i alt: 7000 kr.

 

Book et møde eller en workshop med ProLearning – så får vi jer sendt i den rigtige retning uanset om I selv udvikler e-læring eller ønsker vores hjælp til at udvikle.

Workshop med ProLearning

Spar en masse tid og penge ved at gennemføre en 3 timers workshop der skaber retning på dit e-læringsprojekt