Pårørende Netværket – Misbrugsportalen

Om dette projekt

Onboarding til nye frivillige rådgivere 

Pårørende Netværket – Misbrugsportalen er en organisation der henvender sig til alle mennesker, som har brug for hjælp og støtte, hvor misbrug og afhængighed påvirker deres tilværelse – enten som pårørende eller som én med eget misbrugsproblem.

Sammen med Misbrugsportalen har vi udviklet et e-læringskursus, der både skal anvendes som et rekrutteringsværktøj til at finde frivillige rådgivere, og som introduktion til nye frivillige rådgivere. Formålet med kurset er at give et indblik i organisationen, arbejdet som frivillig rådgiver og det fællesskab man bliver en del af.

Kurset er blevet udviklet i tæt samarbejde med dygtige medarbejdere fra Misbrugsportalen

Cquote1_black.svg_

Vores samarbejde med prolearning har i høj grad været glimrende! Fra starten fangede de det udtryk vi ønskede at give i vores produkt, og de rettelser vi havde, var der stor forståelse for.

Prolearning var nemme at kommunikere med, og svarede altid inden for en dag, når vi havde spørgsmål til arbejdsprocessen. Derudover havde de udviklet arbejdsskabeloner, så det arbejde det krævede af os, var nemt at gå i gang med.

Det endelige produkt er virkeligt professionelt, og rammer generelt det udtryk vi ønsker en intro til Pårørende Netværket Misbrugsportalen skal give enormt godt. Produktet kommer til at være en afgørende faktor for Pårørende Netværket Misbrugsportalens rekrutteringsstrategi, og vi er sikre på, at det kommer til at gøre processen så meget bedre

PROJEKTLEDER FRA MISBRUGSPORTALEN

Kunde

Pårørende netværket - Misbrugsportalen

Sektor

Frivillig organisation

Forløb

E-læring, Introduktionsforløb

Kategori
E-læring