Drag and drop i Adobe Captivate

Drag and Drop i Adobe Captivate

Når du producerer e-læring, kan du med fordel gøre brug af quizzer for blandt andet at teste om kursisten har forstået indholdet. Du kan læse mere om gode grunde til at bruge quizzer i e-læring her, samt hvilke forskellige slags quizzer du kan bruge her. 
En af de mest populære slags quizzer i e-læring er Drag and Drop. Grunden til at denne form for quiz er så populær er, at den er interaktiv og kursisten bliver på den måde aktiveret i e-læringen. På den måde bidrager quizzen til at kursisten kan holde koncentrationen, fordi quizzen er sjov og underholdende.

Jeppe Prolearning e-læring

Vores dygtige e-læringsudvikler Jeppe Iversen vil i videoen herunder introducere dig til, hvordan du kan lave Drag and Drop quizzer i Adobe Captivate. Hvis du er interesseret i at lære endnu mere om quizzer, og få dem specialtilpasset til indholdet i din e-læring er du mere end velkommen til at booke en workshop med ProLearning.