Brug drag and drop som interaktivitet i din e-læring

Brug drag and drop som interaktivitet i din e-læring

Når du udvikler e-læring er det meget vigtigt, at du har i mente at e-læringen skal være underholdende for dine kursister. Fordi, hvis dine kursister ikke følger med, så er alt dit hårde arbejde med at udvikle e-læringen spildt. Husk derfor, at interaktivitet kan gøre en kæmpe forskel i forhold til kursistens oplevelse. Ved at bruge interaktive virkemidler, som for eksempel drag and drop  – bliver kursisten tvunget til at reflektere over over indholdet, hvilken gør kursisten mere engageret. Du kan læse om – og se en video om hvordan du med fordel gør brug af drag and drop quizzer i e-læring her.

I dette indlæg kan du se en video om, hvordan du kan bruge drag and drop til at skabe interaktivitet i din e-læring.