E-læring på en dag

På e-læringskursus ved ProLearning sætter vi produktion af e-læringsmaterialer i perspektiv, ved at give indblik i softwaremulighederne, og tager dig fra e-læringsidé til et færdigt publiceret e-læringskursus.

På kurset vil du komme til at høre om to vigtige sider af e-læring. Både den organisatorisk/økonomiske side, og den produktionsmæssige side. Du vil på kurset blive klogere på hvad der findes af e-læringstyper, hvad det koster at producer dem, hvilke standarder der findes på markedet, hvad der er must haves i organisationen og hvad der er nice to have.

Du vil stifte bekendtskab med nogle af de mest kendte værktøjer på markedet, og få praktisk førstehåndserfaring med at producere e-læring. Du vil blandt andet komme til at arbejde med Adobe Captivate, SNAP! By lectora, TechSmith Camtasia, Articulate Storyline mf. Du vil opleve, at de forskellige værktøjer på markedet er gode til forskellige ting, hvilket er vigtigt hvis du og din organisation skal ud og investere i et forfatterværktøj.

Her er nogle af de emner som du kommer til at høre om:

  • Tilgængelige værktøjer, deres pris, svaghed og styrker
  • Implementering i organisationen
  • Sådan gør jeg en PowerPoint til et e-læringskursus
  • Eksempler på e-læringskurser
  • Standarder i e-lærings junglen
  • Køb af færdige e-læringspakker
  • Oversigt over hvilke typer e-læring der findes, og hvor lang tid det tager at lave dem
  • Brug af lyd og video

Når kurset er slut vil du have et indblik i hvad der kan lade sig gøre når man taler om e-læring, samt have en fornemmelse af hvad det koster at implementere det i din organisation.

Info

For hvem:
For medarbejdere og beslutningstagere, som skal til at arbejde med, eller overvejer at implementere e-læring i organisationen.

Varighed:
Efter aftale

Kursustype:
Kurset variere mellem oplæg fra underviseren, og praktiske hands-on opgaver med udvalgte forfatterværktøjer, på en workshoplignende facon.

Kursets mål:
At give indblik i hvad der kan lade sig gøre når man taler om e-læring, samt have en fornemmelse af hvad det koster at implementere det i din organisation.

Spørgsmål til kurset?

Send en mail til: kontakt@prolearning.dk
Ring til os på tlf.: 87 45 67 13

Andre e-læringskurser

e-læringskursus
Captivate basis e-læringskursus

Vores lokation

Aarhus

Hasselager Centervej 23, 8260 Viby J

Har du lyst til at starte et projekt op sammen med os?