Persondatapolitik

Vores persondatapolitik

ordbog e-læring ikon prolearning

Formål

Vi vil på denne side forklare vores persondatapolitik, nærmere bestemt hvordan vi indsamler, behandler og beskytter persondata i forbindelse med aktiviteter vi foretager os.

ordbog e-læring tekniske begreberordbog e-læring tekniske begreber

Hjemmesiden

Vi har udviklet vores hjemmeside i WordPress og siden er hostet af xxxx

Vi bruger som sådan ikke noget data fra WordPress, men værktøjet indsamler datastatistikker, som fx hvor mange der besøger vores side.

Vi har derimod sat et Google Analytics pixel ind på hjemmesiden. Dette pixel er et stykke kode, som sender data til vores Google Analytics konto. Dette data omhandler blandt andet:

  • Hvor mange der besøger vores hjemmeside.
  • Hvad tidspunkt på dagen vores hjemmeside bliver besøgt.
  • Hvor vores brugere bliver hvervet (Google, links, sociale medier, eller andet)
  • Hvilke sider der bliver mest besøgt
  • Hvilken enhed vores brugere bruger (Tablet computer eller mobiltelefon)

Al ovenstående data er anonymiseret, og vi kan derfor ikke se hvem der besøger vores hjemmeside. Vi bruger det udelukkende til at vurdere og forbedre effekten af vores kommunikation.

ordbog e-læring ikon prolearning

Nyheder

Når du abonnerer på vores nyhedsbrev bruger vi dit navn og e-mailadresse, for at kunne sende nyhedsbrevet til dig. Når du tilmelder dig nyhederne, udfylder du aktivt din information, og når du indsender den ved at klikke på ’Tilmeld’ – accepterer du ProLearnings persondatapolitik, og du giver samtidig samtykke til at du vil stå på vores nyhedsliste.

ordbog e-læring tekniske begreber

Mailchimp

Vi sender vores nyhedsbrev ud ved brug af Mailchimp. I Mailchimp holder vi styr på vores nyhedslister, så vi kan se fx navn, mailadresse, tidspunkt for indsendelse af formularen, og efterfølgende kan vi se om du åbner nyheden og hvilke links du evt. klikker på.

Indholdet for nyhedsbrevene er primært:

  • Case-referencer
  • Tilbud på e-læring eller kurser
  • Nye blogindlæg
  • Konkurrencer

Vi bruger Mailchimp med det formål, at vurdere om vores abonnementer finder nyhedsbrevet relevant, og for at få indsigt i, hvilket indhold der er højest værdsat, så vi kan producere mere af denne slags.

Hvis du ikke længere vil modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig i bunden af alle nyhedsbreve. Vi kan se hvem der afmelder sig, og på hvilket tidspunkt. Dette data gemmes i Mailchimp så længe vi bruger tjenesten.

ordbog e-læring tekniske begreber

Generelt

Hos ProLearning indsamler vi kun data, som er relevante for ovenstående hensigter. Vi bruger altså kun informationen til at forbedre vores kommunikation. Vi hverken giver eller sælger data, og vi forsøger i enhver henseende at handle dit data etisk korrekt. Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du lyst til at starte et projekt op sammen med os?