Kim Johansen Transport Group

  • Kim Johansen e-læring til vognmænd om årlig test til fornyelse af id kort
  • Kim johansen e-læring

Om dette projekt

E-læring og test bliver udviklet som årlig tjek for alle medarbejdere.

Mere end 600 medarbejdere skal hvert år forny deres id kort når de kører i lastbil med sikkerhedskontrolleret gods. For at forny id kortet skal chaufførerne gennemføre en lovpligtig test.

Opgave:
Kim Johansen Transport Group har chauffører, der kører over hele Europa og som har mange forskellige nationaliteter. Alle chauffører skal 1 gang om året bestå en lovpligtig test for at fornyet deres id kort.
Mere end 600 medarbejdere bliver fløjet ind fra hele verden til hovedkontoret for at modtage undervisning og gennemføre testen. Medarbejderne kan på forskellige tidspunkter på året modtage undervisning og test.

Løsning:

Der bliver sat strøm til det eksisterende undervisningsmateriale og samtidig pudset af på designet. E-læringen har flere spor, der tilgodeser om du taler engelsk, russisk eller bulgarsk. Undervisning foregår med tekst, billeder og speak, hvor chaufførerne selv klikker frem og tilbage i materialet. Undervisningen afsluttes med en test, der består af 10 spørgsmål, som bliver trukket fra en samlet pulje på 18 spørgsmål. Hver gang der tages en test vil spørgsmålene være forskellige.

Kunde

Kim Johansen

Sektor

Privat

Service

Teoretisk træning, speak, test, sprogversionering

Kategori
E-læring