Odense Kommune Sitecore

  • Sitecore Odense
  • Sitecore video

Om dette projekt

For Odense Kommune er det vigtigt at sikre høj kvalitet, når webredaktører agerer på intranettet. Med e-læringskurset får alle webredaktører en ensartet træning og skal efterfølgende gennemføre en test for at få adgang til at redigere på intranettet. Kursisten kan gennemføre kurset uanset tid og sted.

Opgave
Webadministratorer i Odense Kommune arbejder i SiteCore, når der skal produceres nyheder og redigeres på intranettet. Odense kommune ønsker at omsætte et 1 dagskursus til et e-learning kursus på 1 time. Kurset skal anvendes til at klæde webredaktøren på til at arbejde korrekt med systemet. Som afslutning på kurset skal medarbejderen gennemføre en test, der ved rigtigt besvarelse udløser en adgangskode til systemet. E-learning kurset skal efterfølgende anvendes som opslagsværk.

Løsning
SiteCore for Webredaktører på OK! e-learning kursus udgør 15 små skærmoptagelser med op til 3 minutters varighed af best practice med små videoer og forklaringer. Kurset er sat op omkring en case og på den måde får kurset et naturlig flow og forløb, hvor nye funktioner i programmet gradvist bliver bygget ovenpå. Kurset har en varighed er på 1 time. Kursisten skal gennemføre hele kurset og få efterfølgende adgang til testen, der sikrer optimal indlæring. Resultat for testen kan ses i deres LMS system plan2learn, hvor det fremgår om kursusten har bestået kurset. For at sende en medarbejder på kursus skal kursisten blot modtage et link og så gennemfører kursisten kurset på egen hånd.

Kunde

Odense Kommune

Sektor

Offentlig

Service

Skærmoptagelser, speak, afsluttende test, opslagsværk

Kategori
E-læring