E-læringskursus om SAPA

E-læringskursus om SAPA

E-læring i SAPA

Alle danske kommuner er begyndt at anvende it-systemet SAPA, som er en forkortelse for Sags- og Partsoveblik. Det betyder at mange sagsbehandlere og kommunalt ansatte skal oplæres i endnu et it-system. Det kan ofte være lidt tungt, at komme i gang med – og det vil vi selvfølgelig afhjælpe.

Vi har derfor i samarbejde med Herning Kommune udviklet et e-læringskursus, der nemt og overskueligt viser alle de væsentligste funktioner i SAPA, så medarbejderne hurtigst muligt kan komme godt i gang med at bruge det nye system. Kurset er godkendt af KOMBIT, der har udviklet systemet.

Kurset er bygget op om en række instruktionsvideoer og en opsummerende quiz. Videoerne er korte og præcise gennemgange af konkrete forløb i SAPA, der sikrer brugeren en umiddelbar og enkel tilgang til systemet.  Quizzen tester på engagerende vis brugerens viden om system på forskellige måder gennem Drag and Drop quiz, systemtræning og multiple choice.

Med ProLearnings kursus i SAPA får du altså:
  • Engagerende e-læring
  • Et lettilgængeligt overblik over funktionerne i SAPA
  • En priseffektiv oplæring i et nyt it-system
  • Et produkt, der løbende opdateres
Afvikling og registrering

Kurset kan afvikles på følgende måder:

  1. Jeg er kunde hos Plan2learn: Hvis du allerede er plan2learn kunde opsætter vi e-læringen for dig
  2. Jeg har allerede et LMS: Har du eget LMS får du en proxy pakke. Det betyder at hvis der er opdatering vil du ikke skulle ind og uploade ny pakke.
  3. Jeg har ikke LMS men ønsker en simpel og hurtig løsning: Du får en miniportal hos ProLearning, hvor dine medarbejdere får adgang til e-læringen og du kan se gennemførsel.
For hvem: Administrative medarbejdere i kommuner
Hvad: E-læring
Kursets mål: At blive i stand til at arbejde i SAPA
Tidsforbrug: 1 time

Vores lokation

Aarhus

Hasselager Centervej 23, 8260 Viby J

Har du lyst til at starte et projekt op sammen med os?