Kom godt i gang med e-læring

Workshop

Sådan kommer du godt i gang med din e-læring

Skal du i gang med e-læring eller er du allerede startet, men mangler inspiration og gode råd til at nå godt i mål med dit projekt?

At udvikle e-læring er et længerevarende projekt, som kræver mange overvejelser. Det er en god ide, at du gør dig disse overvejelser inden du for alvor går i gang, for at sørge for at der er en rød tråd igennem e-læringen. Overvejelserne inkluderer blandt andet, hvad du gerne vil opnå med e-læringen? Hvem er din målgruppe? Skal e-læringen indeholde specielle termer og vendinger, som gør at målgruppen bedre forstår budskabet? Skal e-læringen gøre brug af virkemidler, så som en avatar, en quiz eller anden form for underholdning?

E-læring kan være en yderst effektiv form for undervisning. Men for at e-læringen skal opnå sit fulde potentiale er det vigtigt, at du stiller dig selv de helt rigtige spørgsmål, så som dem ovenfor. Det kan være svært, at være kritisk over for din egen e-læring, og derfor er det nogen gange godt, at have sparring med en helt objektiv, ekstern fagperson.

Book et møde eller en workshop med ProLearning – så får vi jer sendt i den rigtige retning uanset om I selv udvikler e-læring eller ønsker vores hjælp til at udvikle.

Har du lyst til at starte et projekt op sammen med os?