E-læring som en del af introduktion til nye medarbejdere

Introduktion til nye medarbejdere

Når du skal introducere din nye medarbejder til organisationen er der flere fremgangsmåder. Vi anbefaler at bruge e-læring til at introducere medarbejderen til den større helhed på arbejdspladsen, blandt andet med gennemgang af værdier, normer og kultur. Når e-læringen er gennemført, er medarbejderen klar til at modtage introduktion til netop sine arbejdsopgaver.
Der er utallige fordele ved at vælge e-læring, som du også kan læse mere om på vores hjemmeside

Du kan spare både tid og penge ved at genbruge e-læringen til alle nye medarbejdere. Samtidig kan du sikre ensartet information, så der er fælles forståelse for, i hvilken retning virksomheden skal føres. Den nye medarbejder kan blive præsenteret for arbejdspladsen, når det passer ind i kalenderen – Det kan være allerede inden den første arbejdsdag!

Hos ProLearning har vi god erfaring med at udvikle e-læringskurser, der er målrettet nye medarbejder i organisationer. Ofte har det erstattet et fælles tilstedeværelses-introduktionsforløb, hvilket kan måles i økonomiske besparelser og hurtigere indføring i virksomheden.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at udvikle e-læringen.

I introvideoen nedenfor, kan du få tips til, hvordan du kan bruge e-læring til at introducere nye medarbejdere.