Review af Adobe Captivate opdatering

REVIEW: ADOBE CAPTIVATE 2019 OPDATERING 2

Adobe arbejder hele tiden på at forbedre brugeroplevelsen i Adobe Captivate, og derfor er der kommet en opdatering til programmet i juli, som er version 11.5. Opdateringen er den største gratis opdatering til Adobe Captivate, der nogensinde er udkommet. For at du kan hente opdateringen skal du have Adobe Captivate version 11.0.0.243 eller 11.0.1.266. Du kan læse om, hvad du skal have på plads før du kan hente opdateringen ved at klikke her. Herunder kan du læse vores review af de opdaterede funktionaliteter.

Asset Panelet er opdateret

Det nye Asset Panel har samme funktioner som tidligere, dog med et par tilføjelser, og en ny lokation. I det nye Asset Panel kan du blandt andet finde ikoner, knapper og et lager af andet materiale, så som drag and drop elementer, samt click og reveal, som du gratis kan downloade og bruge i din e-læring.

captivate 2019 assets